A Beosztottból szövetséges című könyvben 13 év tapasztalatát gyűjtöttem össze,
amelyek bevált és jól működő gyakorlatok KKV vezetőknek. Olyan ismereteket sajátíthatsz el a könyv által, amelyekkel kialakíthatod a munkatársaiddal való bizalmi együttműködést. Profitálj Te is több száz cég fejlesztési tapasztalataiból és tedd valódi szövetségeseddé a munkatársaidat!

Neked milyen tapasztalataid vannak?

A KKV sikerének kulcsa az ott dolgozó EMBEREKben rejlik!

Tartalom

1. A kkv nem multi
2. A cégműködés szentháromsága

1. Milyen a jó vezető?
2. Vezetői forgatókönyvek
3. Vezetői profil
4. Azok a bizonyos vezetői képességek
5. Vezetői attitűd

 

1. Az együttműködés kulcsa a kommunikáció
2. A bizalom alapjai
3. Az együttműködés törvényszerűségei
4. Kommunikációs baklövések
5. Kommunikációs törés – A láthatatlan ellenség
6. Építkező kommunikáció

1. Miért dolgozik?
2. Az elkötelezettség szintjei
3. Jövőkép-alkotás jelentősége
4. Motivációs dilemmák
5. Munkatársak mozgatórugói

1. A felelősség-nemvállalás pszichológiája
2. Növelhető a felelősségvállalás?
3. A stressz anatómiája
4. Lehet, hogy a működéssel van a baj?

1. Legyen tiszta, hogy ki mit csinál!
2. Mit mérj?
3. Elvárások újratöltve

1. Banánhéjak
2. Hétköznapi kommunikáció

Azért jó, ha elolvasod ezt a vezetői könyvet, mert:

olyan vezetéspszichológiai eszközöket tanulhatsz meg, melyek ma már nélkülözhetetlenek a mindennapokban

megoldásokat kapsz arra, hogy hogyan kommunikálj jól a kollégáiddal

útmutatót kapsz ahhoz, hogy hogyan tudod szövetségessé tenni a munkatársaidat

jobban megérted a munkatársaid gondolkodását

Neked szól a könyv, ha

A könyv NEM neked szól, ha:

Vélemények, azoktól, akik már olvasták a Beosztottból szövetséges könyvet

Horváth Béla
Horváth Bélaügyvezető igazgató, Nagoya Kft.
Tovább olvasom
Gyakorlatias, nem észt oszt, hanem megoldást mutat. KKV vezetői biblia. Lehet nem látszik, de a végzettségem tanár. Az elmúlt 20 év alatt, legalább azt megtanultam, hogy emberekkel bánni nehéz, végzettség ide vagy oda. A tanárképzés pszichológia óráin tanultak nem sokat érnek. Ezt kellett volna oktatni. Ez a könyv lehet a CSAPAT ÉPÍTÉS 1.0 verzió.
dr. Finna Henrietta
dr. Finna Henriettaegyetemi adjunktus, Eötvös Loránd Tudományegyetem
Tovább olvasom
Nagyon ritka az ennyire emberi, őszinte és gyakorlatias útmutató, amely egy vezető nehéz és számtalan buktatóval tarkított életét megkönnyítheti. Komoly segítség lehet kezdőknek, de ugyanúgy a haladó szintű vezetők számára is: míg az előbbi esetben egy kiváló eszköz a tanuláshoz, addig az utóbbinál egy igazi tükör, amibe belenézve szégyenérzet nélkül ismerhetjük fel a hibáinkat, és amely segít is abban, hogy hogyan javítsuk ki azokat.
Kövesdi József
Kövesdi Józsefügyvezető igazgató, Senit Biztonságtechnikai Kft.
Tovább olvasom
A KKV vezetők számára KÖTELEZŐ MUNKATANKÖNYV, de nemcsak a cégvezetők, hanem az egyes részterületek vezetői számára, valamint a vezetői kinevezésre váró kollégák esetében is. Sokszor volt aha érzésem, és néhány megfogalmazásnál felnyerítettem, annyira központi eleme a munkánknak a könyv által feszegetett tényező. Beletalál azokba mindennapi problémákba, amik a KKV küzdelmét, a vezető kiégését okozzák. Támpontot tud nyújtani a mindennapi helyzetek értékelésében. És rá tud jönni a vezető, hogy mit cseszett el.
Major Tamás
Major Tamásügyvezető igazgató, Trumpf Hungary Kft.
Tovább olvasom
Péterékkel másfél évig álltunk szoros kapcsolatban, és az ő segítségükkel vezettük át vállalatunkat kisvállalkozásból középvállalkozásba. Tanácsaikkal nagymértékben hozzájárultak a nagyon gyors vállalatnövekedésből fakadó problémák és nehézségek megoldásában. A könyvet így gyakorlati tapasztalatok birtokában olvastam végig. Mindamellett, hogy a könyv olvasmányos, a tartalom sok területen gondolatébresztő. Arra nagyon jó, hogy a vezetők elgondolkozzanak azon, hogy lehet másképp is csinálni, és legyen igényük a változtatásra. A mondanivaló rendszert visz a kis- és középvállalatok mindennapjainak káoszába.
Nagy Ivonn
Nagy Ivonnügyvezető, Garzon Bútor Cégcsoport
Tovább olvasom
Ma minden valamirevaló cégvezető tudja: a jó munkaerő a legértékesebb a cége számára. Azt gondolom, hogy értékes kollégáink megtartása érdekében sokkal nagyobb hangsúlyt kell kapjon életünk, munkánk során saját vezetői magatartásunk, kommunikációnk fejlesztése, mint valaha. Hiba lenne pl. rosszul megfogalmazott elvárásainkból vagy akár visszajelzések hiányából fakadó sorozatos hibák miatt ezeket a kollégákat elveszíteni. A könyv nagyon hasznos megoldásokat kínál ezeknek a problémáknak a kiküszöbölésére.
Risto Junttila
Risto Junttilacégtulajdonos, Finn Wellness Kft
Tovább olvasom
Szerintem ezt a könyvet minden vezetőnek újra és újra el kellene olvasnia legalább egyszer évente, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalt. Tükröt mutat a vezetőknek.
Csapó Gábor
Csapó Gáborügyvezető igazgató, Rexfilm Kft.
Tovább olvasom
Nekem ez a könyv kézikönyvként is használható a mindennapi munkában. Nagyon közeliek és életszerűek a példák, szerintem nagyon hasznos lenne, ha jó sokan elolvasnák a kkv szektorból.
Mészáros György
Mészáros Györgyügyvezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK Zrt.)
Tovább olvasom
Péter első könyves szerző. Tudják ez mit kellene, hogy jelentsen?… Túlzott szakmai nyelvezetet, nehezen emészthető leírásokat, megfelelni vágyást az olvasónak, persze görcsösen… Ezzel szemben, láthatóan valami belekerült a gépezetbe! Nem… Nem homokszem… Egy aranyrögöt tart kezében az olvasó! Egy kiforrott, könnyed, életből vett példákkal teli könyvet, mely aranyat, profitot ér.
Előző
Következő

OLVASS BELE A KÖNYVBE MOST!

VEZETŐI ÖNÉRTÉKELŐ MUNKAFÜZET

A könyv elengedhetetlen kiegészítője a VEZETŐI ÖNÉRTÉKELŐ MUNKAFÜZET. A munkafüzet feladatai tükröt tartanak a számodra, segítségükkel a könyvben tanultakat könnyedén át tudod ültetni a gyakorlatba, így vezetőként folyamatosan ellenőrizheted magad. Kérd a saját példányod a könyv mellé!

44 oldalon

36 leggyakrabban használt vezetői gyakorlat, köztük a legsikeresebbek: Vezetői ellenőrző lista Vezetői forgatókönyv teszt Döntéstámogató tábla Kommunikációs segédlet Munkatársak értékelő táblája Dicséretnapló

A munkafüzet értéke 2.990 Ft, de most kedvezményesen hozzájuthatsz!

Könyvcsomagok

Beosztottból szövetséges könyv

ALL IN vezetői és önfejlesztő könyvcsomag

100 % pénzvisszafizetési garancia

Ha nem azt kaptad a könyvtől, amit vártál, küldd vissza 30 napon belül, és visszatérítjük az árát.

A szerző

Kaszás Péter

Vezetéspszichológiai szakértő, a TeamGuide és a PersonalGuide alapítója, a nagy sikerű Beosztottból Szövetséges és Nézz szembe önmagaddal! című könyvek szerzője.

Tanárként végzett, majd pedagógiai, pszichológiai témában a tanulási motivációk terén folytatta tanulmányait.

2004-től több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programjában vett részt. Évek óta kutatja a vezetők és a beosztottak viselkedési automatizmusait. Hitvallásának tekinti, hogy a vezetők számára olyan pszichológiai tudást és eszközöket adjon, amelyeket a gyakorlatban is alkalmazni tudnak a hétköznapokban. Csapatával kidolgozott egy egyedülálló motiválási módszert, amely jelentősen átformálja a motivációval kapcsolatos vezetői szokásokat.

Tudtad, hogy a Beosztottból szövetséges és A motivált munkatárs létezik könyvek ebook változatát most megkaphatod ajándékba, ha csatlakozol a

TeamGuide Vezetői Akadémiához?