Vezetői könyvek

vezetői könyv: a motivált munkatárs

Beosztottból szövetséges

A könyvben 13 év tapasztalatát gyűjtöttem össze, 

amelyek bevált és jól működő gyakorlatok KKV vezetőknek. Olyan ismereteket sajátíthatsz el a köny által, amelyekkel kialakíthatod a munkatársaiddal való bizalmi együttműködést.

Profitálj Te is több száz cég fejlesztési tapasztalataiból és tedd valódi szövetségeseddé a munkatársaidat!

A motivált munkatárs létezik

A beosztottak motivációjának kulcsa abban van, hogy mennyire érzik, hogy fejlődnek, hogy „haladnak” az életükben. Vezetőként szemléletet kell váltanod! Olyan vezetői tudásra és eszközökre van szükséged, amelyekkel hatékonyan tudod kezelni a munkatársaid motivációs elakadásait annak érdekében, hogy újra lendületbe hozd őket és így motiválttá váljanak.

Ki a vezetői könyvek szerzője?

2004-től több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programját irányítottam. A számtalan vezetői interjú, konzultáció és fejlesztési program nagyon mély betekintést adott a kis- és középvállalati vezetők gondolkodásába és mindennapi dilemmáikba.

Sok céget láttam belülről, megismertem a munkatársaikat, a vezetőiket, a sikereiket, a kudarcaikat. Úgy gondoltam, ezekből a tapasztalatokból mások is tanulni tudnának.

Ez a könyv a tanácsadói tapasztalataim esszenciája, azokkal a leglényegesebb tudáselemekkel és a leggyakoribb hibákkal, amelyek útmutatásul szolgálhatnak ahhoz, hogy vezetőként szövetségeseket tudj faragni a munkatársaidból.

Azt gondolom, hogy a könyvben bemutatott gondolatok kortalanok, azaz mindig is ilyen elvek mentén váltak sikeressé a vezetők, ugyanakkor a jelenlegi munkaerőpiaci helyzet, a munkaerőhiány aktualitást ad ennek a szemléletnek és felértékeli a fontosságát.

 

Tudtad, hogy a Beosztottból szövetséges és A motivált munkatárs létezik könyvek ebook változatát most megkaphatod ajándékba, ha csatlakozol a

TeamGuide Vezetői Akadémiához?