fbpx

A RAPID tanácsok KKV vezetőknek első részében a kulcsemberekről beszéltünk. Most jöjjön egy olyan problémakör, ami a legtöbb vezetőt érinti. Ez nem más, mint, azok a fránya számok, amikor mindent megteszünk, de a munkatársaink csak nem tudják hozni az elvárt eredményeket.

 

Teljesítménnyel kapcsolatos dilemmák

 

Főként az olyan cégek esetében gyakori jelenség ez, ahol az alkalmazottak teljesítménye számszerűsíthető, például hogy hány darab terméket értékesítettek az adott hónapban. Minden vezetőnek megvannak ezt illetően az elképzelései, elvárásai, és gyakran előfordul, hogy a számok elmaradnak ezektől. Legtöbbször azt tapasztaljuk, hogy ilyenkor a vezető értetlenül áll a helyzet előtt, hiszen ő mindent megtett: motiválta a beosztottjait pénzzel, jutalékkal, elküldte őket továbbképzésekre, mégsem javultak az eredmények.

Ha Te is ezzel a dilemmával szembesülsz, azt javasoljuk, előbb nézz magadba, és tanulmányozd át az elvárásaidat. Valóban reális célokat tűztél ki a kollégáid elé? Valóban a megfelelő motivációs eszközt választottad? Lehet, hogy a probléma forrását nem a munkatársakban kell keresni, bár tudjuk, hogy ezt nagyon nehéz belátni.

 

Tudni akarod hogyan tedd elkötelezetté és motiválttá a munkatársaidat?

 

Ha igen akkor csináld végig a BEOSZTOTTBÓL SZÖVETSÉGES – KKV vezetői szemléletformálást! Ismerj meg vezetéspszichológiai eszközöket, hogy jobbá válj abban, hogy hogyan alakítsd ki munkatársaid elkötelezettségét, hogyan tartsd fenn motivációjukat és hogyan építs ki bizalmi kapcsolatot velük.

 

Olvasd el a teljesítményalapú együttműködés tudnivalóit is!

Olvass bele legújabb könyvembe: A motivált munkatárs létezik

Csatlakozz a TeamGuide Vezetői Clubhoz!

További cikkek a témában: