Könyv 2018-04-15T17:33:49+00:00

BEOSZTOTTBÓL SZÖVETSÉGES

Hogyan tedd elkötelezetté és lojálissá a munkatársaidat?

A könyvben vezetői eszközöket találsz ahhoz, hogy hogyan alakítsd ki munkatársaid elkötelezettségét, hogyan tartsd fenn a motivációjukat és hogyan építs ki  bizalmi kapcsolatot velük.

Ez jól hangzik! Kérem a könyvet!

Milyen vezetőnek tartod magad?

Történt már olyan, hogy a munkatársaid félreértették a kommunikációdat?

Volt már olyan, hogy kiadtál egy feladatot de valahogy mégsem úgy és az történt, aminek kellett volna?

Előfordult már, hogy egy kulcsembered váratlanul felmondott?

Tapasztaltál már olyat, hogy a munkatársaid nem működtek együtt egymással, nem támogatták egymást, hanem éppen ellenkezőleg?

Olvastál már olyan könyvet, amely tele volt a multiknál bevált módszerekkel? Ezeket vagy nem lehetett kisebb cégre alkalmazni, vagy ha mégis, akkor a hatása gyakorlatilag nulla volt. Ez azért történt, mert a multi nem KKV (kis- és középvállalkozás), főleg nem a magyar KKV.

A KKV sikerének kulcsa az ott dolgozó EMBERekben rejlik!

MEGRENDELEM INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Vezetőként, vállalkozóként az egyik legnagyobb kihívás az embereinkkel való megfelelő kommunikáció, illetve a motivációjuk fenntartása. Feladatunk, hogy iránymutatást adjunk és az eredményeket munkatársainkkal szövetségben, velük együttműködve tudjuk elérni. Ez több tényezőtől függ:

 • Megtaláljuk-e minden munkatársunkkal a megfelelő hangot?

 • El tudjuk-e érni, hogy a munkatársaink felelősséget vállaljanak?

 • Tudunk-e jól feladatokat delegálni?

 • Tudunk-e valójában motiválni?

 • Tudunk-e úgy kommunikálni, hogy az valóban segítse az együttműködést?

 • Tudjuk-e növelni a munkatársaink elkötelezettségét?

 • Fel tudjuk-e oldani a konfliktusokat, félreértéseket?

 • Tudunk-e figyelni arra, hogy a folyamatok mindig optimálisak legyenek?

Ha fentieket jól csináljuk, a munkatársainkat valódi szövetségeseinkké tudjuk tenni!

Egyetértek! Elolvasom a könyvet!

Tény:

Tudtad, hogy az egyik leggyakoribb ok, amiért a legjobb emberek elhagyják a cégüket az az, hogy vezetőjükkel elégedetlenek, mert nincs meg az egyetértés, nincsenek egy „hullámhosszon” és nem kapnak megfelelő visszajelzést tőlük?

Kérem a könyvet!

A BEOSZTOTTBÓL SZÖVETSÉGES című könyvben 13 év tapasztalatát gyűjtöttem össze, amelyek bevált és jól működő gyakorlatok KKV vezetőknek.

Gyakorlatilag egy útmutatót fogsz kapni ahhoz, hogy vezetőként növelni tudd a munkatársaid elkötelezettségét és motiváltságát. Olyan vezetéspszichológiai és kommunikációs ismereteket sajátíthatsz el, amelyekkel kialakíthatod, illetve tovább erősítheted a kulcsembereiddel való bizalmi együttműködést.

Profitálj Te is több száz cég fejlesztési tapasztalataiból és tedd valódi szövetségeseddé a munkatársaidat!

Neked szól a könyv, ha:

 • tudni akarod, hogy mit tegyél, hogy igazán bízhass a kulcsembereidben

 • útmutatást szeretnél abban, hogy hogyan tudod növelni a munkatársaid elkötelezettségét és motiváltságát

 • meg akarod ismerni a csapatodon belüli együttműködés törvényszerűségeit

 • tudni akarod, hogy mitől (nem) vállalnak felelősséget a munkatársaid

 • azt szeretnéd, hogy a munkatársaid a szövetségeseiddé váljanak

A könyv NEM neked szól, ha:

 • úgy gondolod, hogy az embereid csupán biorobotok

 • azt hiszed, hogy csak a pénzen múlik minden

 • meg vagy győződve a tévedhetetlenségedről.

a könyv nekem szól. Kérem!

Azért jó, ha elolvasod, mert:

Vélemények, azoktól, akik már olvasták a könyvet

„Gyakorlatias, nem észt oszt, hanem megoldást mutat. KKV vezetői biblia. Lehet nem látszik, de a végzettségem tanár. Az elmúlt 20 év alatt, legalább azt megtanultam, hogy emberekkel bánni nehéz, végzettség ide vagy oda. A tanárképzés pszichológia óráin tanultak nem sokat érnek. Ezt kellett volna oktatni. Ez a könyv lehet a CSAPAT ÉPÍTÉS 1.0 verzió.”

Horváth Béla, ügyvezető igazgató, Nagoya Kft.

„Nagyon ritka az ennyire emberi, őszinte és gyakorlatias útmutató, amely egy vezető nehéz és számtalan buktatóval tarkított életét megkönnyítheti. Komoly segítség lehet kezdőknek, de ugyanúgy a haladó szintű vezetők számára is: míg az előbbi esetben egy kiváló eszköz a tanuláshoz, addig az utóbbinál egy igazi tükör, amibe belenézve szégyenérzet nélkül ismerhetjük fel a hibáinkat, és amely segít is abban, hogy hogyan javítsuk ki azokat.”

dr. Finna Henrietta , egyetemi adjunktus, Menedzsment és Üzleti Jog Tanszék, Eötvös Loránd Tudományegyetem

„A KKV vezetők számára KÖTELEZŐ MUNKATANKÖNYV, de nemcsak a cégvezetők, hanem az egyes részterületek vezetői számára, valamint a vezetői kinevezésre váró kollégák esetében is. Sokszor volt aha érzésem, és néhány megfogalmazásnál felnyerítettem, annyira központi eleme a munkánknak a könyv által feszegetett tényező. Beletalál azokba mindennapi problémákba, amik a KKV küzdelmét, a vezető kiégését okozzák.
Támpontot tud nyújtani a mindennapi helyzetek értékelésében. És rá tud jönni a vezető, hogy mit cseszett el.”

Kövesdi József, ügyvezető igazgató, Senit Biztonságtechnikai Kft., OKOSFARM - a precíziós telephely

„Úgy gondolom, hogy ez az a könyv, ami minden vezetőnél ott kell, hogy legyen. Nem a polcán hanem az asztalán! Időnként fel kell lapozni és használni, mint egy használati útmutatót!

Számomra új nézőpontból világítja meg a témát. Sok olyan dolgot adott, amelyet nagyon hasznosnak tartok.

A példákban ráismertem a cégemnél is gyakran előforduló hibákra.

Ez a könyv egy nagyon jó eszköz (használati utasítás) magyar kisvállalat vezetőknek. Ajánlom állandó használatra.”

Gellér Róbert, ügyvezető igazgató, Gelbert Eco Print Kft.

„Hiánypótló könyv. Meggyőződésem szerint tartalmazza a vezetéshez szükséges legfőbb információkat, amikkel egy céget, vagy bármilyen csapatot hosszú távon sikeresen lehet irányítani. Sok vezető esetében szemléletváltozásra van szükség. Ismeretségi körömben lévő vezetők nagy része ösztönösen végzi dolgát, koncepció nélkül, tűzoltással próbálja megoldani a rendszeresen előforduló HR-es problémákat. Úgy gondolom, hogy a könyv elolvasása és a benne foglaltak következetes alkalmazása eredményeképpen a vezetők kevesebb stresszel, kiszámíthatóbban, nagyobb biztonsággal azaz professzionálisabban tudják a munkájukat végezni, mind az egész cég, mind a saját érdekeiknek megfelelően.”

Bíró Gábor, ügyvezető igazgató, Gebo See Kft

„Ennek a könyvnek a legnagyobb értéke, hogy új, strukturált szemléletet ad a vezetői munka elvégzéséhez, döntően pszichológiai és a vezetői viselkedés szempontjából.
A fejezetek közben és végén kiemelt gondolatok kifejezetten jó útmutatók, akár ezeket is össze lehetne szedni és kitenni egy vezetőnek a falra, annak érdekében, hogy egy jó ellenőrző listája legyen a vezetőként történő működését illetően.”

Hiripi Ferenc, gazdasági igazgató, Trumpf Hungary Kft.

“Péterékkel másfél évig álltunk szoros kapcsolatban, és az ő segítségükkel vezettük át vállalatunkat kisvállalkozásból középvállalkozásba. Tanácsaikkal nagymértékben hozzájárultak a nagyon gyors vállalatnövekedésből fakadó problémák és nehézségek megoldásában. A könyvet így gyakorlati tapasztalatok birtokában olvastam végig. Mindamellett, hogy a könyv olvasmányos, a tartalom sok területen gondolatébresztő. Arra nagyon jó, hogy a vezetők elgondolkozzanak azon, hogy lehet másképp is csinálni, és legyen igényük a változtatásra. A mondanivaló rendszert visz a kis- és középvállalatok mindennapjainak káoszába.”

Major Tamás, ügyvezető igazgató, Trumpf Hungary Kft.

„Ma minden valamirevaló cégvezető tudja: a jó munkaerő a legértékesebb a cége számára. Azt gondolom, hogy értékes kollégáink megtartása érdekében sokkal nagyobb hangsúlyt kell kapjon életünk, munkánk során saját vezetői magatartásunk, kommunikációnk fejlesztése, mint valaha. Hiba lenne pl. rosszul megfogalmazott elvárásainkból vagy akár visszajelzések hiányából fakadó sorozatos hibák miatt ezeket a kollégákat elveszíteni. A könyv nagyon hasznos megoldásokat kínál ezeknek a problémáknak a kiküszöbölésére.”

Nagy Ivonn, ügyvezető, Garzon Bútor Cégcsoport

Szerintem ezt a könyvet minden vezetőnek újra és újra el kellene olvasnia legalább egyszer évente, függetlenül attól, hogy milyen tapasztalt. Tükröt mutat a vezetőknek.

Risto Junttila, cégtulajdonos, Finn Wellness Kft.

Nekem ez a könyv kézikönyvként is használható a mindennapi munkában. Nagyon közeliek és életszerűek a példák, szerintem nagyon hasznos lenne, ha jó sokan elolvasnák a kkv szektorból.

Csapó Gábor, ügyvezető igazgató, Rexfilm Kft.

„Péter első könyves szerző. Tudják ez mit kellene, hogy jelentsen?… Túlzott szakmai nyelvezetet, nehezen emészthető leírásokat, megfelelni vágyást az olvasónak, persze görcsösen… Ezzel szemben, láthatóan valami belekerült a gépezetbe! Nem… Nem homokszem… Egy aranyrögöt tart kezében az olvasó! Egy kiforrott, könnyed, életből vett példákkal teli könyvet, mely aranyat, profitot ér.”

Mészáros György, ügyvezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK Zrt.)
MEGRENDELEM

Ki a szerző?

2004-től több száz hazai kis- és középvállalkozás szervezetfejlesztési és vezetőképzési programját irányítottam. A számtalan vezetői interjú, konzultáció és fejlesztési program nagyon mély betekintést adott a kis- és középvállalati vezetők gondolkodásába és mindennapi dilemmáikba.

Sok céget láttam belülről, megismertem a munkatársaikat, a vezetőiket, a sikereiket, a kudarcaikat. Úgy gondoltam, ezekből a tapasztalatokból mások is tanulni tudnának.

Ez a könyv a tanácsadói tapasztalataim esszenciája, azokkal a leglényegesebb tudáselemekkel és a leggyakoribb hibákkal, amelyek útmutatásul szolgálhatnak ahhoz, hogy vezetőként szövetségeseket tudj faragni a munkatársaidból.

Azt gondolom, hogy a könyvben bemutatott gondolatok kortalanok, azaz mindig is ilyen elvek mentén váltak sikeressé a vezetők, ugyanakkor a jelenlegi munkaerőpiaci helyzet, a munkaerőhiány aktualitást ad ennek a szemléletnek és felértékeli a fontosságát.

MEGRENDELEM

Nézd meg, milyen volt a könyvbemutató!

Tedd Te is bevált gyakorlattá a könyvben olvasott eszközöket!

A könyv mellé készítettem egy munkafüzetet is, hogy ne csak az elmélet legyen meg, hanem a gyakorlatban is tudd használni a könyvben leírtakat.

VEZETŐI ÖNÉRTÉKELŐ MUNKAFÜZET

A könyv elengedhetetlen kiegészítője a VEZETŐI ÖNÉRTÉKELŐ MUNKAFÜZET. A munkafüzet feladatai tükröt tartanak a számodra, segítségükkel a könyvben tanultakat könnyedén át tudod ültetni a gyakorlatba, így vezetőként folyamatosan ellenőrizheted magad. Kérd a saját példányod a könyv mellé!

 • 44 oldalon

 • 36 leggyakrabban használt vezetői gyakorlat

 • A munkafüzet értéke 3.990 Ft, de a könyv mellé csak 2.100 Ft

A munkafüzet 3 legnépszerűbb vezetői gyakorlatát bónuszban adom a könyv mellé, amik:

 1. Döntéstámogató tábla
  • Ha hosszú ideig nem döntesz egy probléma kapcsán, akkor az akár rögzülhet is. A tábla a gyors és hatékony döntéshozatalban segít.
 2. Vezetői ellenörző lista
  • A 30 pontból álló lista alapján tudod beazonosítani, hogy min fejlessz, mire fókuszálj.
 3. Vedd észre a pozitívumokat!
  • Vezetői segédlet Könnyen használható segédanyag, hogy a figyelmedet arra tudd összpontosítani, hogy a kollégáid mit csináltak jól.

Könyv + 3 vezetői gyakorlat

6890 FtBruttó
 • ingyenes házhozszállítás
 • 1-2 munkanapos kiszállítás
 • Bankkártyás & utánvét fizetési lehetőség
 • A 3 bónusz vezetői gyakorlattal kérem

Könyv + 36 vezetői gyakorlat

10880 Ft helyett 8990FtBruttó
 • ingyenes házhozszállítás
 • 1-2 munkanapos kiszállítás
 • Bankkártyás & utánvét fizetési lehetőség
 • Mind a 36 vezetői gyakorlattal kérem

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha nem tetszik a könyv, küldd vissza 90 napon belül, és visszafizetem az árát.

Meggyőztél. Kérem a könyvet!

Tartalomjegyzék

1. A kkv nem multi
2. A cégműködés szentháromsága

1. Milyen a jó vezető?
2. Vezetői forgatókönyvek
3. Vezetői profil
4. Azok a bizonyos vezetői képességek
5. Vezetői attitűd

 

1. Az együttműködés kulcsa a kommunikáció
2. A bizalom alapjai
3. Az együttműködés törvényszerűségei
4. Kommunikációs baklövések
5. Kommunikációs törés – A láthatatlan ellenség
6. Építkező kommunikáció

1. Miért dolgozik?
2. Az elkötelezettség szintjei
3. Jövőkép-alkotás jelentősége
4. Motivációs dilemmák
5. Munkatársak mozgatórugói

1. A felelősség-nemvállalás pszichológiája
2. Növelhető a felelősségvállalás?
3. A stressz anatómiája
4. Lehet, hogy a működéssel van a baj?

1. Legyen tiszta, hogy ki mit csinál!
2. Mit mérj?
3. Elvárások újratöltve

1. Banánhéjak
2. Hétköznapi kommunikáció