Szeretnéd tudni, hogyan fejleszthetnéd az önbizalmad?

Szeretnél konkrét iránymutatást a személyiségfejlődésed kapcsán?

Szeretnéd tudni, hogyan hat a viselkedésed másokra?

Szeretnéd megérteni a viselkedésed mozgatórugóit?

Szeretnéd tudni, hogy min kell változtatnod?

Köszöntelek, és egyben gratulálok, hogy nyitott vagy a PersonalGuide megismerésére!

Kaszás Péter vagyok, vezetéspszichológiai szakértő, a PersonalGuide megálmodója.

Mi a PersonalGuide? Egy komplex viselkedéselemzési módszer, amely a közismert „önismereti tesztekkel” ellentétben nem a kitöltő személyiségét, hanem a viselkedését, a cselekedeteit állítja fókuszba, azokat vizsgálja.

PersonalGuide mögött a viselkedéselemzés terén szerzett tizenöt év tapasztalat és 3000 elvégzett vizsgálat áll. Ennek birtokában kijelenthető, hogy ez az elemzés tárgyilagos képet ad az egyén viselkedéséről és a másokra gyakorolt hatásairól.

A PersonalGuide segítségedre lesz abban, hogy jobban megértsd a saját viselkedésed, a pároddal, barátaiddal, családtagjaiddal való kapcsolatodat. Az elemzés alapján megértheted a sikereid és az esetleges kudarcaid, konfliktusaid okait, és azt is látni fogod, hol van szükséged változásra.

A PersonalGuide megteremti a biztos alapot ahhoz, hogy szintet léphess a személyes fejlődésben és a kapcsolataidban egyaránt.

Sok sikert!

A személyes fejlődésed akkor kezdődik, amikor szembe tudsz nézni önmagaddal.

Mi a PersonalGuide?

A PersonalGuide egy professzionális, az üzleti világban is alkalmazott viselkedéselemző rendszer magánszemélyek számára kifejlesztett változata.
Megválaszolsz többszáz kérdést saját magadról, és az alapján elkészítjük a személyre szabott viselkedéselemzésed.
Lényegében egy személyiségtesztre hasonlít, de annál jóval több.

Milyennek lát a környezeted?

Az “Énkép idealizálás” értéke arra utal, hogy a saját magadról alkotott képed milyen mértékben tér el attól, amelyet a környezeted tapasztalhat, érezhet a viselkedésed alapján. Tehát megtudod, milyen mértékben idealizálod önmagad.

Hová billen a belső mérleged?

Az „Énkép súlypont” értéke megmutatja, hogy a magadról alkotott énképed milyen mértékben pozitív vagy negatív. Lényegében ez tekinthető az érzelmi harmóniapontodnak, ez a te lelki origód. Azok az értékek, amelyek ettől súlyponttól magasabbak, azok lesznek az érvényesülésed fő pillérei.

Hol tartasz?

A „Működési dinamika” értéke elárulja, hogy érzéseid szerint mennyire haladsz a céljaid felé, vagy éppen mennyire érzed azt, hogy elakadtál. Ez a faktor rengeteg információval szolgál arról, hogy milyen mértékben tudsz lelkesedni egy ügyért.

Mennyire vagy csapatjátékos?

Az „Együttműködés” értékéből kiderül, mennyire komfortos, mennyire “könnyű” Veled együttműködni. Ez tehát nem a Te együttműködési szándékodat mutatja, hanem éppen ellenkezőleg: pontosan visszatükrözi, hogy a viselkedésed mennyire „nehezíti meg” másoknak a Veled való összefogást.

A PersonalGuide 15-16 oldalas elemzése tartalmaz egy különleges részt, az Egyéni cselekvési tervet. Ebben konkrét teendőket, javaslatokat kapsz arra vonatkozólag, hogy min változtass és hogyan tudsz fejlődni.

Így néz ki a PersonalGuide elemzés 16 oldala.

Minden oldalon személyre szabott szövegezéssel.

Gyakran ismételt kérdések: 

 • Mi történik, miután megrendelted a PersonalGuide elemzésed?

  • Kapsz tőlünk egy e-mailt, abban lesz egy link, amire kattintva nyílik meg a Te PersonalGuide kérdéssorod. Ezt akkor töltöd ki, amikor Neked alkalmas, de lehetőség szerint csak akkor kezdj bele, ha elég időd van befejezni.
 • Hány kérdésre kell válaszolni?

  • A kérdéssor 236 kérdésből áll.
 • Mennyi ideig tart kitölteni a kérdőívet?

  • A kérdéssor kitöltése kb. 30-50 percet vesz igénybe.
 • Mennyire bonyolultak a kérdések?

  • Minden kérdésnél négy érték közül kell választani. Lesznek kérdések, ahol ez nagyon könnyű lesz, és várhatóan olyanok is, ahol lehet, hogy picit elgondolkodsz majd. Mindez csak Rajtad múlik.
 • Mennyi idő múlva kapod meg az értékelésed?

  • A kérdéssor kitöltését követően 48 órán belül feldolgozzuk a válaszaidat és elküldjük Neked az elemzésed.
 • Ki értékeli ki az anyagodat?

  • A kérdéssor elemzését egy általunk kifejlesztett szoftver végzi el, amit Kaszás Péter viselkedéselemzési szakértő személyesen ellenőriz.
 • Ki látja az elemzésed?

  • Kaszás Péter az egyetlen, aki látja a kérdésre adott válaszokat és az elemzést, de természetesen – az Adatkezelési tájékoztatóban is megfogalmazottak szerint – minden információt bizalmasan kezelünk különös tekintettel az érzékeny adatokra.
 • Kérhetsz-e segítséget az elemzés értelmezéséhez, ha valami nem lenne egyértelmű számodra?

  • Természetesen. Ha személyes segítségünkre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi címen: personalguide@teamguide.hu

Vélemények a PersonalGuide elemzésről

“Nem nagyon okozott meglepetést, ami az elemzésben van, aminek egyrészt örülök, mert ezek szerint nagyjából tisztában vagyok a problémával, másrészt kicsit aggaszt, mert még nem sikerült megoldani. Mégis hasznosnak tartom, mert jól összefoglalta a jelenségeket és (ami még fontosabb) a teendőket.”

Horváth Márton, egyetemi hallgató

“Olyan konkrét iránymutatást ad a személyiségfejlesztésben, amiből konkrétan kiderül, hogy milyen területeken kell fejlesztenem magam és mikre kell odafigyelnem.  Nagyon örülök, hogy rászántam magam a teszt kitöltésére. A végeredménynek végül örültem, mert így tudom miben kell változtatnom ahhoz, hogy jobb ember legyek, jobban odafigyeljek magamra és másokra. Fél év múlva szeretném megismételni.”

Tóth Szilvia, vállalkozó

“Hiteles, fantasztikus! Teljesen magamra ismertem benne és irányba rakott! Sikerült megértenem, hogy miben kell fejlődnöm. Nagyon hasznos volt számomra, mert feltöltött energiával és azonnal máshogy kezdtem viselkedni, cselekedni.”

Támba Pál, vállalkozó

„Kissé zavarba ejtő döbbenet! Sokkolóan igaz képet fest. Jól, és részletesen összefoglalja azon jellemzőimet, amelyekre korábban már kaptam ugyan az élettől, más emberektől visszajelzést, utalásokat, de így egyben látva igazán hatásos és összetett képet ad rólam.”

Annus Tímea, közbeszerzési szakértő

Úgy gondolom elég jó az önismeretem, de ennek ellenére is tudott újat adni. Érdekesnek találtam. Tetszett, hogy jóval részletesebb, tágabb, mint az általános tesztek hasonló témakörben.”

J. Emese, irodavezető

„Tökéletesen találó volt és rámutatott azokra a készségeimre is, amit még fejlesztenem kell.”

N. Ágnes, nyelvtanár

„Imádtam, de tudod úgy is 😀

V. Timi, CEO

„Sok hasznos információt, magyarázatot, segítséget kaptam saját magamról illetve magammal kapcsolatban. És tanácsokat!”

R. Krisztina, controlling vezető

“Nagyon jól bemutatott az elemzés saját magamnak, valós képet adott rólam. A legjobban annak örültem, hogy a gyengeségeimmel és a hiányosságaimmal is ugyanúgy szembesítettek, mint az erősségeimmel.”

L. Adrienn, ügyfélszolgálatos

„Olyan dologra világított rá, amire nem tudtam a választ. Megismerni saját magunkat nagyon érdekes dolog.”

M. Péter, fejlesztő mérnök

Tudd meg a részleteket a PersonalGuide elemzésről!

Add meg a neved és az email címed és mutatunk egy konkrét elemzés mintát, illetve láthatsz néhány videót, amelyekben részletesen elmagyarázom, hogy a PersonalGuide elemzés bizonyos értékei mit is jelentenek valójában.

Válaszd ki a Neked legkényelmesebb csomagot!

Kattints a csomagokért

Garanciák:

 • Teljes diszkréció

  • Az anyagodat teljesen titkosan kezeljük! Csupán Kaszás Péter viselkedéselemzési szakértő  látja a kérdésre adott válaszokat és az elemzést, de természetesen – az Adatkezelési tájékoztatóban – is megfogalmazottak szerint minden információt bizalmasan kezelünk különös tekintettel az érzékeny adatokra.
 • Letesztelt eljárás

  • A kérdőívvel nem árulunk zsákbamacskát. A PersonalGuide rendszerét a viselkedéselemzés terén szerzett 15 évnyi tapasztalatunk és több mint 3000 vizsgálat alapján állítottuk össze.
 • Tárgyilagos elemzés

  • A PersonalGuide kérdőíveket egy általunk kifejlesztett szoftver összesíti és elemzi teljesen objektíven, az eredményeket pedig Kaszás Péter személyesen ellenőrzi. A kérdőív rendszerét úgy építettük fel, hogy képes legyen leleplezni a szándékos manipulációt – bár a kitöltők saját érdeke, hogy őszinték legyenek a kérdések megválaszolásakor.
 • Átlag feletti kiértékelés

  • A PersonalGuide kérdőív azért is különleges, mert nemcsak az értékeid összesítését kapod vissza, mint az átlagos teszteknél, hanem az értékeidből összeolvasott következtetéseket, sőt egy személyes cselekvési tervet is.
 • Követhető fejlődés

  • A PersonalGuide alkalmas arra, hogy általa követni tudjuk a személyes fejlődésünket. A rendszeresen, de félévnél nem sűrűbben kért elemzéssel pontosan láthatjuk, hogy a szükséges területeken történt-e pozitív változás és milyen téren kell fejlődnünk az elkövetkező időszakban.