Munkatársi viselkedéselemzés

Mi ez?

Egy komplex tanácsadási program, melynek keretében professzionális útmutatót kapsz vezetőként a munkatársaiddal való együttműködéshez.

A kulcsembereid kitöltik a TeamGuide Viselkedési Profil Elemzést és a TeamGuide Munkatársi Kérdőívet, majd azok eredményét részletesen átbeszélik négyszemközt a tanácsadó kollégáink egyikével. A munkatársad számára ez rendkívül hasznos, hiszen segíti a személyiségfejlődését és a másokkal való együttműködését egyaránt. Az elemzés és a munkatársi konzultáció(k) eredményét egy vezetői tanácsadás keretében átbeszéljük.

Lényegében egy konkrét cselekvési tervet kapsz a kulcsembereidhez, amely nemcsak a velük való együttműködésben segít, hanem a cégműködéssel kapcsolatos esetleges problémák megoldásában is irányt mutat.

Hogyan zajlik?

1. Először tanácsadó kollégáink valamelyikével egyezteted, hogy mi a célod a munkatársak viselkedéselemzésével.
2. Bemutatkozunk az érintett munkatársaknak, ahol veled közösen elmondjuk, hogy mi a célja a programnak, és hogyan zajlik.
3. A munkatársak kitöltik a szükséges kérdéssorokat (kb. 1,5 óra)
4. Ezt követően a munkatársak részt vesznek egy 2-2,5 órás négyszemközti interjún, ahol tanácsadó kollégánk kielemzi számukra a vislkedési profiljukat, és meghatároznak egy személyre szabott cselekvési tervet az együttműködésük fejlesztésére.
5. Tanácsadó kollégánk egy vezetői tanácsadás keretében átadja neked a munkatársak viselkedési profilját és összeállítotok egy cselekvési tervet.

Érdekel