RAPID tanácsok KKV vezetőknek #2 – Munkatársak teljesítménye

A RAPID tanácsok KKV vezetőknek első részében a kulcsemberekről beszéltünk, amit IDE KATTINTVA is elérsz. Most jöjjön egy olyan problémakör, ami a legtöbb vezetőt érinti. Ez nem más, mint, azok a fránya számok, amikor mindent megteszünk, de a munkatársaink csak nem tudják hozni az elvárt eredményeket.

Teljesítménnyel kapcsolatos dilemmák

Főként az olyan cégek esetében gyakori jelenség ez, ahol az alkalmazottak teljesítménye számszerűsíthető, például hogy hány darab terméket értékesítettek az adott hónapban. Minden vezetőnek megvannak ezt illetően az elképzelései, elvárásai, és gyakran előfordul, hogy a számok elmaradnak ezektől.

Legtöbbször azt tapasztaljuk, hogy ilyenkor a vezető értetlenül áll a helyzet előtt, hiszen ő mindent megtett: motiválta a beosztottjait pénzzel, jutalékkal, elküldte őket továbbképzésekre, mégsem javultak az eredmények.

Ha Te is ezzel a dilemmával szembesülsz, azt javasoljuk, előbb nézz magadba, és tanulmányozd át az elvárásaidat. Valóban reális célokat tűztél ki a kollégáid elé? Valóban a megfelelő motivációs eszközt választottad? Lehet, hogy a probléma forrását nem a munkatársakban kell keresni, bár tudjuk, hogy ezt nagyon nehéz belátni.

Ha szeretnéd növelni a munkatársaid teljesítményét akkor olvasd el a BEOSZTOTTBÓL SZÖVETSÉGES című könyvet, amiben még több és részletesebb megoldást találsz, sőt ami igazán a segítségedre lehet a könyvhöz tartozó VEZETŐI ÖNÉRTÉKELŐ MUNKAFÜZET.

Érdekel a könyv
2018-05-13T21:56:31+00:00